Vilinske jame

Switch to desktop Register Login

Svadbe

  • Written by Super User

Svadbena tortaŽelite li vjenčanje iz snova restoran Vilinske jame idealno je mjesto.Prelijepa svadbenu sala će omogučiti ugodan i svečani ambient dostojan proslave najljepših trenutaka u vašem životu.Restoran može primiti 400-tinjak gostiju koji će uživati u nacionalnim i internacionalmim jelima.

Tako se na meniju mogu naći samoborska salama, suhi sir, domaći sir i vrhnje, samoborske pastrve, samoborski kotleti, zagrebački odrezak i još mnogo toga. Osigurano je parkiralište za 150 vozila s video nadzorom. Posebnu pozornost pridajemo na uređenje ambijenta, a isto tako očekuje Vas vrhunska usluga sa posebnim odabirom hrane i pića prema Vašim željama. Mi ćemo se pobrinuti za svaki detalj Vašeg najljepšeg dana u našem restoranu, od tanjura do stolica, sve će biti savršeno do najmanjih sitnica. Dočekati ćemo Vaše goste sa časicom aperitiva i smjestih ih za stolove i pobrinuti se da cijeli tok svadbe bude upravo onakav kakvim ste ga zamislili... Pružiti ćemo Vam najljepši ulazak u zajednički život koji će Vam zauvijek ostati u prekrasnom sjećanju. Naše usluge prilagođavamo Vašim željama i uputama sa vrlo pristupačnim cijenama svakom klijentu. Obratite nam se s povjerenjem i dođite pogledati naš restoran Vilinske jame. Pošaljite nam svoj upit na e-mail adresu ili nas kontakirajte putem telefona, vrlo brzo ćemo Vam odgovoriti sa nadom u uspješnu zajedničku suradnju.

Na slijedećim linkovima možete vidjeti zimski svadbeni menu Zimski svadbeni menu 1, Zimski svadbeni menu 2,Zimski svadbeni menu 3