Vilinske jame

Switch to desktop Register Login

Zimski svadbeni menu 2

  • Written by Super User

JUHA

~ GOVEĐA JUHA S DOMAĆIM REZANCIMA

TOPLO PREDJELO

~ PILEĆI RIŽOTO 50%

~ POHANI SIR,TARTAR 50 %

DESERT

~SAVIJAČA SIR-JABUKA

GLAVNO JELO

~ TELETINA ISPOD PEKE

~ PILEĆE ROLICE

~ SVINJSKI MEDALJONI U LOVAČKOM UMAKU

PRILOG

~ RESTANI KRUMPIR, RIZI-BIZI, KROKETI, ŠAMPINJONI SA ŽARA

SALATA

~ ZELJE CRVENO I BIJELO, ZELENA, GRAH

RANO JELO

~ ODOJAK (LUK,RAJČICA) 50%

~ JANJETINA (LUK,RAJČICA) 50%

JUTARNJE JELO

~ SARMA

NAVEDENI MENÜ JE ZA RAZDOBLJE OD 11.-OG DO 4.-OG MJESECA

ZA SVE INFORMACIJE NAZVATI 01/3386-058