Vilinske jame

Switch to desktop Register Login

Zimski svadbeni menu 3

  • Written by Super User

HLADNO PREDJELO

~ KUHANA ŠUNKA, DIMLJENI KARE, DOMAĆA SALAMA OD DIVLJAČI

~ DIMLJENI SIR, DOMAĆI KUHANI SIR, EDAMEC

JUHA

~ JUHA OD GLJIVA

~ PILEĆA RAGU JUHA

DESERT

~ RUDARSKA GREBLICA

GLAVNO JELO

~ SAMOBORSKI POPEČCI OD PILETINE

~ SVINJSKO PEČENJE

~ HRUSTAVA PILETINA

PRILOG

~ NJOKI, PEKARSKI KRUMPIR, KROKETI

SALATA

~ ZELJE CRVENO I BIJELO, ZELENA, GRAH

RANO JELO

~ ODOJAK (LUK,RAJČICA) 50%

~ JANJETINA (LUK,RAJČICA) 50%

NAVEDENI MENÜ JE ZA RAZDOBLJE OD 11.-OG DO 4.-OG MJESECA

ZA SVE INFORMACIJE NAZVATI 01/3386-058